Fokus niaga Koperasi:

FOKUS USAHA NIAGA KOPERASI:

Salam Ukhuwah..
Apa yang ada dalam fikiran tidak semudah itu untuk direalisasikan
TANPA fokus, dedikasi, usaha yang berterusan, perkongsian minda, pengalaman, ilmu, jaringan persahabatan, segalanya hanyalah sekadar mimpi di siang hari, angan – angan mat jenin, moga sahaja segala nawaitu kita ini di iringi harapan dan doa, di perkenankan oleh Allah s.w.t.
terlalu banyak idea yang diluahkan oleh bakal – bakal ahli dan jua yang berlegar di minda, namun apa yang paling penting buat masa ini setelah kita melepasi langkah pertama adalah usaha untuk berdiri gagah, memulakan dengan seberapa segera dan sebaik mungkin Mesyuarat Agung Penubuhan (MAP) yang bakal diadakan sebaik sahaja pilihanraya PRU13 ini berakhir, mungkin jua ada hikmahnya disebalik semua ini, Insya Allah segala persediaan seperti, jemputan mesyuarat MAP (MOHON PADA YANG BERMINAT EMAIL / PM DI FB / SMS KEPADA SAYA BAGI MEMUDAHKAN PANGGILAN MESYUARAT KELAK), borang keahlian, pamphlet, brosur berkenaan Koperasi KETAKAT, draf UUK (undang – Undang Kecil) Koperasi KETAKAT dan pelbagai perkara lain akan disediakan sebelum mesyuarat MAP berlangsung.
Noted: Adakah masa 1 minggu selepas keputuasn pilihanraya PRU13 ini diumumkan adalah masa yang amat sesuai sekali?. Apa pendapat anda bakal ahli Kop. ?

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: